Thursday, 26 February 2015

Debaran Kian Terasa, SPM Kian Mendatang

ASSALAMUALAIKUM...Dah lama dah x update blog, dah berhabuk dah. Visitors pun semakin kurang. Blogwalking pun kurang sekarang.Tetapi cpuv bertubi2 datang.Harini dah 18 cpuv saya dapat .Mungkin cara nak dapat cpuv ialah dengan berehat sebentar daripada blogging. Let get to the content.

 Hari semakin dekat, debaran kian terasa, persediaan pun xde, cuma redha di dada. Hehe. Sebenarnya result Spm dah nk dekat iaitu hari selesa minggu hadapan. Sebenarnya tak ade rasa apepun, saje nk action . Lepas dapat result baru lah terasa bahangnya.Solat hajat pun dah x buat lepas spm hari tu. Hehe . Kat fb penuh dah belia2 1997 post mengenai spm. Kita pulak sedang sibuk bercuti lagi.. Haha..Kalau result baik untunglah tapi kalau result buruk nak buat mcam mane.Redha je la..Setakat ini sahaja coretan saya pada kali ini. Kepada blogger2 yang saya selalu lawati, maaf sebab x sempat nak blogwalking. Nanti ada masa saya blogwalking .  Peace YOO...!!! hAPPY BLogginG... Doakan saya !!!! Jangan lupa click nuffnang..hehe


IKLAN SEMATA- MATA
Agen Dropship diperlukan di sini. Nak cari side income hanya kat rumah je?? Awk jual barang saya n awk dapat untung.Untung awk yg tentukan. Semua urusan penghantaran barang saya yg uruskan.Jangan risau ianya halal n tanpa unsur penipuan.Tanpa bayaran yuran atau ape2 caj. Barangan yg perlu dijual ialah jam tangan. Berminat Whatsapp 0149238952