Sunday, 8 February 2015

My First CPUV From Nuffnang

Assalamuaalaikum!!!!...Hi...waaaaaa!!!.. Akhirnya ak dapat jugak kempen dari nuffnang... Happy betul ni.. Hehe ....Dah dua minggu start buat blog dan harini akhirnya dapat jugak kempen ...Bangun je tidur tadi terus je ak bukak laptop ,check visitor ada 14 ,,mmmm hampeh .. tapi lepas tekan button "EARNING" je terus tersengih sorang2 .... Maklumlah first campaingn ever ... hehe.. So inilah dia..


 

Haritu pecah muka, hari ni pecah kepala.. HEHE ... memang tak percaya dapat CPUV.... Tp kenapa jumlahnya tak gerak-gerak pun... Setakat ini jelah entri pada kali ini ... by the way, selalu lah kunjung ke blog saya dan pasti saya akan kunjung ke blog anda pulak dan sila tinggal link blog anda di kanan blog ini .. Happy blogging!!!! :)